BOTOMEX je pre svega, Vaš pouzdan poslovni partner. Naš tim stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja i dileme!

Botomex od 2005. godine pruža usluge konsaltinga, učešća u projektovanju, izrade 3D modela, komunikacije sa fabrikama, nabavke i ugradnje keramičkih i granitnih pločica, sanitarne opreme i galanterije, opreme za wellness i spa programe i građevinske hemije… Sastavni deo naše usluge je i snabdevanje partnera i klijenta svim potrebnim katalozima, uzorcima, tehničkim karakteristikama, atestima kad god im je to potrebno.

Sarađujemo sa liderima u svim oblastima; promovišemo i Vama nudimo samo vrhunske brendove. Ukoliko brend za koji ste zainteresovani nije u našoj stalnoj ponudi, ni to nije prepreka – prilagođavamo se svakoj potrebi i svakom budžetu.

Kako u samom Botomex studiju, tako i prilikom čestih poseta naših klijenata fabrikama, promovišemo novitete u tehnološkom i dizajnerskom smislu. Orijentisani smo na pružanje usluge profesionalcima, te u tom smislu razumemo važnost racionalizacije troškova. Tako ostajemo konkurentni prema investitorima, izvođačima radova i individualnim kupcima – klijentima arhitekata ili preduzimača sa kojima sarađujemo.

Činimo sve što je potrebno da našim partnerima ulijemo osećaj sigurnosti. Tačnošću i profesionalnošću u svim fazama međusobne saradnje stvaramo dugotrajna poslovna partnerstva, bazirana na poverenju i zajedničkom uspehu.